Vedonlyönti – olennainen osa raveja

Monet raveista kiinnostuneet aikuiset ovat varmasti vähintään kerran elämässään pelanneet toto-pelejä, V4:ää tai V75:sta. Monimuotoisempaa vedonlyöntiä kaipaavat joutuvat kuitenkin ottamaan suunnan kohti ulkomailta käsin toimivia vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat kohteita todella moneen makuun. Tavallisimmin pelattavissa ovat kiinteäkertoiminen voittajaveto ja pariveto, jossa veikataan voittajaa kahden hevosen välillä. Isoimmista raveista on usein tarjolla myös muuttuvakertoimisia sijoitus- ja voittajavetoja.

Raviurheilu on Suomessa todella suosittua. Vuosittain raviratojen laidoille tapahtumia seuraamaan kerääntyy yhteensä peräti 70 000 katsojaa. Tämän lisäksi moninkertainen määrä katsojia seuraa kisoja live-lähetyksinä omalta kotisohvalta. Ylpeyteenkin suomalaisilla on reilusti aihetta, sillä Suomi kuuluu Euroopan mittakaavassa suurimpien ravimaiden joukkoon.

Raviveikkaus netissä

Sen ansiosta, että Suomessa seurataan raveja niin innokkaasti, meillä on lajista todella hyvä käsitys ja laaja tietämys. Ulkomaiset peliyhtiöt puolestaan eivät ole niin hyvin perillä esimerkiksi hevosten päivän kunnosta ja se tekee raveista todella erinomaisen vedonlyöntikohteen suomalaisten veikkaajien kannalta. Meillä on erinomaiset edellytykset voittavaan raviveikkaukseen etenkin netissä, missä tarjolla on usein huomattavasti parempia pelikohteita kuin kotimaisen Fintoton sivuilla. Suomi tarjoaa todella ihanteelliset markkinat ulkomaisille vedonvälittäjille ja suurin osa parhaista vedonlyöntisivuista on tänä päivänä jo täysin suomenkielisiä ja tarjoavat myös suomenkielisen asiakaspalvelun. Fintotoon verrattuna ulkomaisilla vedonvälittäjillä on paremmat kertoimet ja hulppeammat palautusprosentit, ja sivustot tarjoavat useimmin myös kiinteitä kertoimia, joita et Fintoton sivuilla näe.

Ulkomaisia vedonvälittäjiä ja nettikaisnoita löytyy pitkä liuta esimerkikis tältä sivustolta.

Pelimuodot

Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat todella runsaan valikoiman erilaisia raviveikkauksen pelimuotoja, joista suosituimpia ovat H2H/pariveto, voittajaveto, sijaveto ja kaksari. Parivedot ovat todella suuressa suosiossa ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla ja niissä veikataan, kumpi kahdesta hevosesta voittaa. Parivedoissa on kiinteät kertoimet. Voittajavedossa taas veikataan yhtä yksittäisen lähdön voittajaa ja kohteissa on muuttuvat kertoimet. Sijavedoissa veikataan kolmen parhaan joukkoon sijoittuvaa hevosta muuttuvilla kertoimilla ja kaksarissa puolestaan yksittäisen lähdön kahta nopeinta hevosta ja kertoimet ovat myös muuttuvia. Muuttavakertoimiset pelit ovat pelaajan kannalta paras valinta ja ovat myös helpoin tapa aloitteleville veikkaajille päästä vedonlyönnin makuun. Parhaat palautusprosentit löytyvät yleensä parivetojen valikoimasta, joten ainakin osa vedoista on suositeltavaa pelata tätä veikkausmuotoa hyödyntämällä.

Bonusten vertailu kannattaa

Vuosituhanteen vaihde toi mukanaan digitalisaation ja sen myötä yhä useammat palvelut ovat siirtyneet nettiin. Samoihin aikoihin Euroopan uhkapelilainsäädäntö kävi läpi monia toivottuja uudistuksia ja vedonlyöntisivustoja alkoi tulla markkinoille kuin sieniä sateella. Vedonvälittäjien välisestä kovasta kilpailusta ovat hyötyneet eniten veikkaajat, joilla on tätä nykyä valittavanaan satojen eri veikkaussivustojen välillä. Saadakseen pelaajat lyömään vetoa juuri omalla sivustollaan vedonvälittäjät joutuvat käyttämään erilaisia houkuttimia uusien asiakkaiden saamiseksi. Yksi suosituimpia vedonlyöntisivustojen ja kasinoiden käyttämiä keinoja on tarjota uusille asiakkailleen tervetuliaisbonuksia, jotka ovat usein todella arvokkaita. Ensitallettaja voi pelitilin avauksen ja ensimmäisen talletuksen yhteydessä saada satoja euroja pelirahaa tai ilmaisvetoja. Pienellä tutkimustyöllä ja vedonvälittäjien vertaamisella löydät takuulla bonuksen, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. On suositeltavaa, että rekisteröit pelitilin muutamalle eri sivustolle ja vertailet tarjouksia keskenään löytääksesi markkinoiden parhaat veikkausbonukset ravivedonlyöntiin. Tarjouksiin tosin liittyy useimmiten erilaisia ehtoja, joihin on hyvä tutustua ennen talletuksen tekemistä.

Tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä

Raviveikkaus kuuluu todella olennaisena osana raviurheiluun ja mikä parempi tapa nauttia tästä vauhdikkaasta lajista kuin tuomalla lisäjännitystä vetojen voimin. Ravien jännitys ja vedonlyönnin tuomat voitot luovat yhdessä käsinkosketeltavan tunnelman, nostaen tunteet pintaan kaikkein kovimmillakin. Suomi kuuluu raviurheilun kärkikastiin ja suomalainen raviosaaminen tunnetaan ympäri koko maailman. Lajia seurataan täällä tiiviisti ja sekä ravien ystävät ja vedonlyöjät ovat kiitollisia siitä, että raveja järjestetään kotimaassa peräti vuoden jokaisena päivänä (joulua lukuun ottamatta). Koettavaa ja veikattavaa riittää siis takuulla yllin kyllin!

Privacy Policy